Jul i juni

Så er der kun 6 måneder tilbage, før der igen skal fejres jul, og vores julenisse venner landet over vil være i allerhøjeste beredskab. DR Ultra fejre dette med en temadag kun med jul.

Så er der kun 6 måneder tilbage, før der igen skal fejres jul, og vores julenisse venner landet over vil være i allerhøjeste beredskab.

DR Ultra jul i juni

Tv kanalen "DR Ultra" har i dag bestemt sig for at lave jul i juni for at markere denne dag - 24. juni. Det vil derfor i dag være muligt at få et gensyn med mange afsnit af "Den lille julemand", og nogle specielle juleafsnit af "Masha og bjørnen", "Duedrengen", "Kaos og knurhår", "F for får" og "Icarly".

På den faktuelle front vises der også et program om juletræets historie og Gepetto News får besøg af juleeksperterne Viggo og Rasmussen.

DRs egen multi sprællemand Jakob Rising og andre fra Ultra/Ramasjang holdet har lavet en sang i forbindelse med jul i juni.

I denne tid hvor havenisserne har deres hyr med at ordne grønsager og blomster, kan julenisser for en periode tage et hvil inden den hektiske periode begynder. Nyd den 24. juni med en kølig nisseøl for nu er der kun 6 måneder tilbage...

Emneord

Læs også

Juleweekend på Viborg Museum Juleweekend på Viborg Museum

Traditionen tro holder Viborg Museum juleweekend med en masse aktiviteter på museet for både børn og voksne. Det sker 6. og 7. december. Der er gratis adgang.

Gratis risengrød og juleparade Gratis risengrød og juleparade

Hvilken nisse ville sige nej til gratis risengrød? Ingen. Kom torsdag den 27. november og se byens juletræ blive tændt og spis en portion grød. Du kan også se den lysende by og lave en isskulptur.

Højt fra træets grønne top

Peter Faber. Højt fra træets grønne top.

Deltag i julenisse jagten Deltag i julenisse jagten

Det siges, at der på Viborg Museum gemmer sig en gammel nisse. Desværre ses han sjældent, da han er meget sky. Kom og vær med til at lokke ham frem fra sit skjul.

Glade jul, dejlige jul

B. S. Ingemann. Glade jul, dejlige jul.