Juleweekend på Viborg Museum

Traditionen tro holder Viborg Museum juleweekend med en masse aktiviteter på museet for både børn og voksne. Det sker 6. og 7. december. Der er gratis adgang.

Den 6. og 7. december holder Viborg Museum juleweekend, så er der gang i en del ting rundt omkring på museet. Både lørdag og søndag åbner museet klokken 11, og der er gratis adgang. Lukketid er klokken 17.

I år er der 9 boder i museets foredragssal, hvor du kan købe hjemmelavede produkter f.eks. drikke på flaske, the, tasker, og malerier.

Når du tager turen rundt på museet for at gå i museumsnissens fodspor, kan du undervejs gøre stop og arbejde med træ, lave julepynt eller filt. Du kan også hører forskellige frivillige venner af museet fortælle om Viborgs historie.

Der vil naturligvis også være mulighed for at møde julemanden, som deler pebernødder ud. I Museumsforenings julecafé serveres der gløgg og æbleskiver.

Læs også

Glade jul, dejlige jul

B. S. Ingemann. Glade jul, dejlige jul.

Deltag i julenisse jagten Deltag i julenisse jagten

Det siges, at der på Viborg Museum gemmer sig en gammel nisse. Desværre ses han sjældent, da han er meget sky. Kom og vær med til at lokke ham frem fra sit skjul.

Emma og Julemanden udstilling på Viborg Museum Emma og Julemanden udstilling på Viborg Museum

Nisseavisen var på pletten, da Viborg Museum åbnede deres særudstilling om "Emma og julemanden" filmen.

Gratis risengrød og juleparade Gratis risengrød og juleparade

Hvilken nisse ville sige nej til gratis risengrød? Ingen. Kom torsdag den 27. november og se byens juletræ blive tændt og spis en portion grød. Du kan også se den lysende by og lave en isskulptur.

Højt fra træets grønne top

Peter Faber. Højt fra træets grønne top.